motoros baleset

2020.05.12. 19:30

13 évesen ütött el motorral egy 13 évest

Mindkét kamaszt kórházba szállították a mentők Szerencs külterületéről.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Szerencs külterületén 2020. május 11-én a délutáni órákban egy mezőgazdasági úton sétált három lány. A lányok a séta során motorzajt hallottak a hátuk mögül, így ketten az út egyik szélére, míg a harmadik társuk egyedül az út másik szélére húzódott, hogy a motorosok el tudjanak haladni. A lányok közül, aki egyedül húzódott az út szélére hirtelen meggondolta magát, és visszalépett az útra. A motorosok egyike a gyalogos kikerülése során elvesztette uralmát járműve irányítása felett és úgy esett el, hogy elsodorta a gyalogost is.

A 13 éves motort kormányzó fiút, és a 13 éves gyalogos lányt a mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a 13 éves kamasz nem rendelkezett motorkerékpárra érvényes vezetői engedéllyel.

„…hogy mindenki hazaérjen!”

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kéri a közlekedőket, hogy mindenki tartsa be a rá vonatkozó közlekedési szabályokat, olyan járművet vezessen amelyre érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik, és viseljen megfelelő védőfelszerelést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában