kifosztás

2020.04.20. 18:00

Két nap alatt kétszer rabolt a monoki fiú Miskolcon

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 16 éves monoki fiatalemberrel, továbbá társával, egy 14 éves ormosbányai fiúval szemben.

Horváth Imre

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A gyanúsítottak 2019. augusztus 17-én 8 óra 30 perckor, Miskolcon, a Thököly Imre utcában egy férfival beszélgetést kezdeményeztek, és cigarettát, valamint pénz kértek tőle. Miután nem kaptak semmit kikapták az áldozat kezéből a táskáját, és elszaladtak a helyszínről. Az elkövetők készpénzt, mobiltelefont, valamint személyes iratokat zsákmányoltak. A nyomozók azonosították, és elfogták a fiúkat, majd gyanúsítottként hallgattak ki őket.

A rendőrök a monoki elkövetőt Miskolcon, a Rácz Ádám utcában 2019. augusztus 18-án délutáni órákban történt rablás, és súlyos testi sértés bűntett elkövetésével is meggyanúsították, majd őrizetbe is vették. A 16 éves támadónak a bíróság elrendelte letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában