Orgazdaság

2020.03.03. 08:30

Visszaadták a rendőrök az ellopott gyémántgyűrűt

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség azzal az ormosbányai párral szemben, akik eladták a nő fia által lopott értékeket.

Forrás: police.hu

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrs nyomozói még 2019 júliusában fogták el azt a gyermekkorú fiút, aki Ormosbányán és Izsófalván autókat tört fel, továbbá postahivatalba, családi házakba tört be, összesen tíz alkalommal. Az akkor még 13 éves fiú főleg műszaki eszközöket lopott, egy postáról például laptopot, fúrógépet, de egy családi házból gyémántköves aranygyűrűt is elvitt.

Az ellopott műszaki eszközök eladásában két alkalommal a fiú édesanyja és annak élettársa nyújtott segítséget. Az eltulajdonított értékek közül a rendőrök többek között megtalálták az értékes gyémántgyűrűt is, amit később jogos tulajdonosa visszakapott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse a 33 éves nővel és 48 éves élettársával szemben orgazdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást, míg a gyermekkorú elkövetővel szemben – koránál fogva büntethetőséget kizáró ok miatt – gyermekvédelmi intézkedéseket kezdeményezett a hatóság.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában