Rendőrségi hír

2020.03.06. 11:00

Rendőrkézen a kocsmárost kifosztók

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azokkal a fiatalemberekkel szemben, akik az egyik kazincbarcikai sörözőben egy alvó pultost loptak meg.

Forrás: B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 18 éves sajókazai lakossal és 18 éves felsőkelecsényi társával szemben. A fiatalemberek 2019. december 27-én a hajnali órákban az egyik kazincbarcikai sörözőben kihasználták, hogy a pultos alszik, és ellopták a mobiltelefonját, a kabátját, illetve a pulóverét. A tolvajok a kocsma pultjából több mint húszezer forintot, valamint három liter pálinkát is magukkal vittek. A rendőrök a nyomozás során azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiúkat.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában