Tiszaújváros

2020.03.26. 09:30

Megszúrta magát, két férfit vádolt meg vele

Hamis vád bűntette miatt emeltek vádat egy nővel szemben.

Forrás: Shutterstock/Illusztráció

A vádirat szerint a vádlott 2018. január 5-én este, magánéleti problémái miatt, egy borsodi településen lévő otthonában ittasan egy késsel hasba szúrta magát. Miután a vádlott lánya anyja sérüléséről tudomást szerzett, rendőrségi bejelentést tett. A vádlott a helyszínre érkező rendőröknek először a valóságnak megfelelően elmondta, hogy a sérülést önmagának okozta, azonban rövid idő elteltével a helyszíni orvosi ellátás közben elkövetőként már az egyik férfi ismerősét jelölte meg, akiről azt állította, hogy meg akarta erőszakolni és ezen cselekménye közben okozta a hasi sérülését. Az intézkedő rendőrök a vádlott állításait ellenőrizték, és már az elsődleges adatgyűjtés során egyértelműen megállapították, hogy a nő által megnevezett férfi nem követett el bűncselekményt.

Miután a mentők kórházba szállították, tanúkihallgatás céljából felkeresték őt a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói, akiknek egy újabb verziót adott elő, és a késeléssel már egy másik férfit vádolt. A nyomozó hatóság ezt a férfit súlyos testi sértés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki. Ám bűncselekmény hiányában megszüntették vele szemben az eljárást, miután kétséget kizáróan megállapítást nyert, hogy a nő önmagát szúrta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában