Rendőrségi hír

2020.03.23. 14:15

Életmentő rendőrök: Hajnali fény…

A kazincbarcikai rendőrök hajnalban pásztázták a dűlőt elemlámpájukkal, majd ugyanazzal verték be a ház ablaküvegét, hogy megmenthessék egy férfi életét.

Forrás: B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére 2020. március 23-án, 1 óra körül, hogy egy kazincbarcikai férfi végzetes lépésre szánta el magát, és erről értesítette ismerősét is. A gyors adatgyűjtés eredményeként felmerült annak a lehetősége, hogy a férfi az úgynevezett Süveges-dűlő egyik hétvégi házában lehet, aminek teraszán egy kanapé van.

A rendőrök a helyszínen elemlámpájuk segítségével pásztázták a házakat, majd a beazonosítást követően az ingatlanban egy alélt férfit láttak, mellette több üres gyógyszeresdobozzal. A járőrök elemlámpájuk segítségével betörték az ablakot, és miután bejutottak a földönfekvőt stabil oldalfekvésbe helyezték, egyben értesítették a mentőszolgálat munkatársait is. A megmentett férfit a szakemberek további ellátásra kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában