Rendőrségi felhívás

2020.03.13. 18:30

A rendőrök keresik Budai Helánát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnése kapcsán.

Forrás: shutterstock/illusztráció

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 05060-157/18/2020. körözési számon körözési eljárást folytat Budai Heléna mezőkeresztesi lakos eltűnése ügyében.

A lány 2020. március 12-én a délutáni órákban egy mezőkeresztesi gyermekotthonból engedéllyel eltávozott, majd oda nem érkezett vissza. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések pedig ez idáig nem vezettek eredményre.

Budai Heléna megközelítőleg 170 centiméter magas, kissé molett testalkatú, hosszú haja barna és tarkóján felborotvált.

Különös ismertető jele, hogy bal alkarjára „Brigi” felirat, valamint egy szív alakú motívum van tetoválva.

Utolsó ruházata nem ismert.

Budai Heléna Fotó: police.hu

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható keresett lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában