Elkapták

2020.02.28. 16:00

Gyerekeknek mutogatta magát egy férfi

Hajtóvadászat indult a közösségi oldalon, de a rendőrség már elfogta a gyanúsítottat.

Horváth Imre

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Az egyik Facebook-csoportban született bejegyzés arról szólt, hogy a Kaffka Margit Általános Iskola udvarán lévő gyerekeknek mutogatta magát egy férfi, de a posztot útjára bocsátó szerint a kiliáni posta oldalánál lévő buszmegállóban is molesztált már egy férfi lányokat, ezért mindenkitől kiemelt figyelmet kért a beíró. Erre volt, aki azt írta, hogy a bulgárföldi ovinál is történt hasonló eset, illetve egy kislánynak is mutogatta magát valaki a dél-kiliáni Könyves Kálmán buszmegállónál.

Az utóbbiról posztoló illető azt állítja, pont arra sétált, rászólt erőteljesebben az illetőre, mire az elfutott. Illetve olyan is volt, aki szerint nem is egy férfi, hanem kettő volt a Kaffka-iskolánál, és egyiküket el is kapták a rendőrök. Az eset(ek) híre heves indulatokat váltott ki, és többen szervezkedni kezdtek, hogy elkapják az illetőt.

Érdeklődésünkre a megyei rendőr-főkapitányságon elmondták, egy estről tudnak, amelynek kapcsán a Miskolci Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Szerdán délelőtt elfogtak egy 25 éves miskolci férfit a rendőrök, akit előállítottak a kapitányságra, majd gyanúsítottként hallgattak ki. Őrizetbe végül nem vették, így szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában