Baleset

2020.02.12. 10:45

A Szinvába esett egy férfi, életveszélyes állapotban van!

Életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Horváth Imre

Kedden este érkezett riasztás a tevékenységirányítási központba, hogy a Szinvaparknál beleesett valaki a patakmederbe és nem mozdul. A rendőrség, a mentők és a tűzoltóság is nagy erőkkel vonult a helyszínre, ahol eszméletlen állapotban találtak egy sérült embert a patakban, akit a tűzoltók egy hordágyra rögzítve emeltek ki és adtak át a mentőszolgálat munkatársainak, tudtuk meg Dojcsák Dávid c. tü. századostól, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivőjétől.

A 46 éves miskolci férfit súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba, úgy tudjuk fejsérülést, koponyaalapi törést szenvedett. A bevásárlóközpont sarkán, ahol az eset történt kamera van felszerelve, így a rendőrség kikérte a felvételt és megtekintették, tájékoztatott megkeresésünkre Szabó Csilla r. főhadnagy, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A felvételen látottak alapján kizárható az idegenkezűség, a férfi egyértelműen önmagától esett bele a patakmederbe. Az látható a felvételen, hogy imbolyogva közlekedett és elveszítette az egyensúlyát, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy rosszul lett, vagy ittas volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában