Kék hírek

2020.01.27. 13:30

Öt percen belül nyakon csípték a telefontolvajokat

A legdurvább feketehumor elevenedett meg vasárnap a Búza térnél.

Illusztráció

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Két miskolci, borsodi, erősen a fekete humor kategóriájába tartozó szállóige is megelevenedett vasárnap a Búza térhez közeli Szeles utcán, ahol egy fiatalembertől elvették a mobiltelefonját, majd bántalmazták is. Az egyik ilyen, hogy „ma már a mobiloddal szinte bárhol fizethetsz, például hajnali egykor a Búza téren a testi épségedért”. A másik pedig, hogy, „ha megkérdik tőled Miskolcon, hogy mennyi az idő, akkor azt nem a karórádon, hanem a mobilodon szeretnék, hogy megnézd”.

Vasárnap délelőtt, nem sokkal 11 óra előtt egy 31 éves miskolci férfi gyalogolt a Szeles utcán a Búza tér irányába, amikor hátulról megelőzte egy pár, amelynek a női tagja megkérdezte tőle, hogy mennyi az idő. A férfi elővette a mobiltelefonját, majd azon megnézve az időt megválaszolta a kérdést. Ekkor azonban a páros férfi tagja kikapta a kezéből a telefont. A férfi visszakövetelte a tulajdonát, mire a páros neki esett és a fején, illetve a testén is többször megütötték, majd elsiettek.

A 23 éves kisgyőri férfit és a 17 éves arlói nőt fél órán belül elfogták a rendőrök és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásuk után őrizetbe vették őket és javaslatot tettek előzetes letartóztatásukra is. A sértett megúszta az esetet nyolc napon belül gyógyuló hámsérülésekkel, és a telefonját is sikerült visszakapnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában