elképesztő sofőr

2020.01.30. 16:00

Nem akart a dugóban ülni, de peche volt a miskolci nőnek

Nem vacakolt a sorral, ment arra, ahol éppen elfért az autója.

Horváth Imre

A pillanat, amikor a fehér autót vezető nő (bal szélen) áthajt a járdás és a füvön

Forrás: police.hu

Hétfőn már közzé tettük a rendőrségi hírt, miszerint szabálysértési eljárást kezdeményeztek a járőrök egy sofőr ellen, aki Miskolcon a Mátyás király úton közlekedett. Nem csak pofátlan volt az a nő, aki a rendőrség megfogalmazása szerint, „több kiemelt szabálysértést is elkövetett” a minap, de nem is körültekintő. Ugyanis mindezt a Miskolci Rendőrkapitányság – egyébként kamerával ellátott – hátsó bejáratától ötven méterre tette. Külön pikantériája az ügynek, hogy egy kamerával felszerelt, civil rendőrautó orra előtt.

Szemben a forgalommal

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai éppen a kapitányságról indultak ki a kamerás autóval, amikor beleszaladtak délutáni csúcsforgalomba. Ilyenkor a Dózsa György utca teljesen beáll egészen a Feszty, Árok és Pallós utcán végében lévő körforgalomig, így a Mátyás király utcáról is nagyon nehéz kifordulni, ezért itt is sor alakul ki. Így volt ez január 21-én délután is, amikor a civil rendőrautó mellett egy fehér SUV jelent meg a szembeforgalmi sávban, ahol szembe is találkozott két szabályosan közlekedő autóval, mire felhajtott a járdára, át a zöld területen, és így fordult ki a Mátyás király utcából balra a Dózsa Györgyre. Bár a rendőrök először nem is akartak hinni a szemüknek, de aztán persze bekapcsolták a villogót, és az autós után iramodtak.

A tetten ért 38 éves miskolci nő megállításakor fedezték fel, hogy az autó hátsó ülésén a nő 10 éves gyermeke is ott ült. A szabálysértések elkövetése miatt a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrei szabálysértési feljelentéssel éltek.

Íme az esetről készült videó:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában