Téli sportok

2020.01.29. 15:30

Ismét Zemplénben a verseny

Sí- és snowboard versenyen mérik össze tudásukat a belügyi dolgozók és családtagjaik.

Egy korábbi versenyen

Forrás: BVOP

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága támogatásával a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön szervezheti ismét a Belügyminisztérium országos meghívásos sí- és snowboard versenyét a Zemplén Kalandpark II. sípályáján, melyre várják a belügyminisztériumi szervezeti egységeinek tagjait, és hozzátartozóikat is.

Három kategóriában

Jelenlegi előrejelzések szerint a tavalyi év igen enyhe időjárásához hasonló probléma az idei versenyt nem fogja befolyásolni, így nagy erőkkel készülnek a február 13-án megrendezendő versenyre, tájékoztatott a börtön. A sípálya üzemeltetője megerősítette, hogy a hóágyúkkal minden percet kihasználnak arra, hogy a II. pálya legalább egy 20 kapus verseny kitűzésére alkalmas legyen, és még egy esetleges rövid felmelegedés miatt se legyen szükség a verseny halasztására.

A versenykiírás az előző évekéhez hasonló tartalommal készült: egyéni, egyfutamos óriás-műlesiklásban mérhetik össze tudásukat a versenyzők, férfi, női és gyermek kategóriában. A verseny fővédnöke dr. Pintér Sándor Belügyminiszter, védnöke dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoka, sportszakmai védnöke dr. Varga Péter, a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában