Csalás

2019.12.10. 14:30

SZÉP kártyával csalt

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Illusztráció

Forrás: Illusztráció/police.hu

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság M. Péter 45 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás adatai szerint a gyanúsított 2019. május 16-án, valamint május 22-én egy más nevére szóló, talált Széchenyi pihenőkártyával vásárolt egy pizzériából különböző élelmiszereket. A nyomozás során a rendőrök megállapították az elkövető kilétét, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, majd az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy fokozottan figyeljenek értékeikre! Az ünnepek közeledtével egyre nagyobb a forgalom a bevásárlóközpontokban, piacokon és vásárokon. Ne tartsák értékeiket könnyen hozzáférhető helyeken, nyitott táskákban és bevásárlókosarakban, illetve ezeket a tárgyakat ne hagyják őrizetlenül!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában