Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2019.12.01. 20:00

Dövényi és sajóbábonyi emberölési per, életveszélyes gázolás, tömegverekedés Ongán

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban november 15-e és december 1-e között.

A bíróságon

Forrás: ÉM

Fizetés nélkül távozott, azt hitte, megússza – Egy miskolci szálloda feljelentése alapján indult az eljárás, miszerint a férfi másodmagával, három napra szobát foglalt, valamint különböző szolgáltatásokat vett igénybe csaknem 150 000 forint értékben, majd fizetés nélkül távozott.

Ittasan, vezetői engedély nélkül, három kerékkel – Ehhez nem tudunk mit hozzáfűzni…

A Debreceni Ítélőtábla másodfokon tárgyalta a brutális dövényi gyilkosság ügyét – Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék 2019 júniusában a vádlottak közül hármat előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és személyi szabadság megsértésese miatt mondta ki bűnösnek.

Tüzet kértek, és félholtra verték az idős nőt – A Debreceni Ítélőtábla másként ítélt, így a Kúrián folytatódik a sajóbábonyi emberölés pere.

Dövényi gyilkosság – életfogytiglan mindhárom vádlottnak – A Debreceni Ítélőtábla keddi jogerős ítéletet hozott, helybenhagyta az elsőfokú ítéletet.

Hazaengedte volna a jó magaviselete miatt a bíró a liszkai lincselőt – A harmadrendű vádlott feltételes szabadságra bocsátásáról határoztak.

Heten estek egymásnak Ongán – Hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók, akik Onga egyik utcájában kölcsönösen bántalmazták egymást.

Internetes haragból utcai összecsapás – Egymás haját tépte a két nő Putnokon.

Egy felmosó nyelével verte agyon a férjét – Egy kesznyéteni óvodában egy szülő szidalmazta, és arcon ütötte a gyermekére felvigyázó dajkát.

Durván összebalhéztak a parkolóhely miatt – A baltanyél és a gázspray sem segített a parkolási vita megoldásában.

Luxusautókkal kereskedhetett az orgazda – A Miskolci Járásbíróság egy hónapra rendelte el a letartóztatását annak a férfinak, aki a gyanú szerint 2018-ban elkövetett bűncselekményekből származó luxusautókat árult.

Ittas férfin hajtott át a gépkocsi – Súlyos baleset történt péntek délután Izsófalván, egy 44 éves helyi férfi, feltehetően ittas állapotban, át akart menni az úton, elesett és elgázolták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában