Bántalmazás

2019.11.19. 10:00

Nem közelítheti meg a volt barátnőjét

Távoltartási indítvány, kirúgás és elbocsátás a brutális férfi „jutalma”.

Úgy tűnik, megvan a hatása annak, hogy a miskolci Orosz Bernadett a hatóságokhoz fordult, miután volt barátja brutálisan összeverte. Ahogy mi is beszámoltunk róla, a nő közzétette történetét és fotóit a közösségi oldalon, hogy felhívja bántalmazott nőtársai figyelmét arra, hogy lépjenek, ha bántalmazó kapcsolatban élnek, és arra, hogy a társadalomnak is lépnie kell.

A Pásztói Járási Ügyészség az illetékes Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája felé indítványt tett arra, hogy rendelje el az ügy gyanúsítottjának a sértettől való távoltartását.

A Pásztói Járási Ügyészségre november 13-án érkezett meg a Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálynak előterjesztése, amely távoltartás elrendelését javasolta azzal az 52 éves miskolci illetőségű férfivel szemben, aki november 9-én Bujákon bántalmazta hölgy ismerősét. Az ügyészség indítványa arra irányul, hogy a gyanúsított a sértettel – közvetlenül vagy közvetve – ne lépjen kapcsolatba.

A hírek szerint egy megyénkbeli város oktatási központjában dolgozott a férfi. Az már korábban kiderült, hogy a bántalmazó tartalékos katona is volt, és ezt a jogviszonyát a honvédség a héten felmondta, a Borsonline szerint azonban azóta már abban az oktatási központban – ahol képzéseket szervezett – is megváltak tőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában