Rendőr Sportegyesület

2019.11.27. 08:30

Meghívásos nemzetközi futsaltorna volt Miskolcon

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium tornacsarnokában lebonyolított sportrendezvényen három ország képviseletében négy csapat mérette meg magát.

Forrás: police.hu

A Magyar Rendészeti Sportszövetség támogatásával a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr Sportegyesület és a Miskolci Rendőrkapitányság rendezte meg 2019. november 20-a és november 22-e között Miskolcon a meghívásos nemzetközi futsaltornát. A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban lebonyolított sportrendezvényen három ország (Magyarország, Olaszország, Szlovákia) képviseletében négy csapat futballozott.

A rendezvényt a szervezők részéről dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőr-főkapitány nyitotta meg. A négy csapat körmérkőzés formájában döntötte el a végleges eredményt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgármesteri Hivatal segítségével a résztvevők a szabadprogramok keretében több színvonalas programon vettek részt.

A megmérettetés legjobb játékosa, valamint gólkirálya Bobcsák Milán, a Készenléti Rendőrség futballistája, míg a legjobb kapus Fabio Piemonte, az olasz csapat játékosa lett.

A torna végeredménye:

I. Készenléti Rendőrség

II. Olaszország

III. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

IV. Szlovákia

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában