Kék hírek

2019.11.07. 14:00

Három dílert fogtak el Sátoraljaújhelyen – videóval

A rendőrök Sátoraljaújhelyen három férfit fogtak el, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

Forrás: police.hu

 

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság három, helyi férfival szemben. A gyanúsítottak – 2019. november 5-ét megelőzően, az elfogásukig – új pszichoaktív anyaggal kereskedtek, amelyet elsősorban környékbeli vásárlóiknak értékesítettek.

A dílerek elfogásához szervezett műveletben a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Közterületi Támogató Alosztály és a Felderítő Osztály munkatársai vettek részt. Az akcióban a rendőrök 15 dekagramm pszichoaktív anyagot foglaltak le.

A nyomozók a házkutatások elvégzése, valamint a gyanúsítottak kihallgatása után a három terjesztőt őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában