Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2019.11.10. 20:00

Emberölés Szalonnán, bíróság előtt az encsi lincselők, újhelyi dílereket fogtak

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban november 4-e és november 10-e között.

A Debreceni Ítélőtábla előtt a húsvéti aszalói gyilkosság – A Miskolci Törvényszék idén júliusban B. Izabellát emberölés bűntette miatt 8 év börtönbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte. A Debreceni Ítélőtábla a héten tárgyalta az ügyet.

Megöltek egy idős nőt Szalonnán! – November 4-én hétfőn a délelőtti órákba holtan találtak egy 85 éves nőt szalonnai otthonában.

Elfogták a szalonnai emberölés gyanúsítottjait – A nyomozók huszonnégy órán belül azonosították, majd elfogták azokat a férfiakat, akik összefüggésbe hozhatók a Szalonnán történt emberöléssel.

Egyik oldal csúszott, másik nem – A Mezőkövesdi Járásbíróságon folytatódott kedden a 2016. decemberi, M3-ason, Mezőkövesd és Mezőkeresztes között történt tragikus buszbaleset ügye. A bíróság tanúkat hallgatott meg, a felborult buszon utazókat, illetve egy már nyugdíjas útellenőrt.

Elkezdődött az encs-fügödi lincselők pere a bíróságon – Első tárgyalást tartott az Encsi Járásbíróság a boltosnőt kis híján agyonverő férfiak ügyében.

Huszonkétszer vásároltak mások adataival – Előzetesben van a férfi és a nő, akik hétmilliós kárt okoztak egy mobilszolgáltatónak.

Elfogták a negyedik gyanúsítottat a szalonnai emberölés ügyében – Budapesten fogták el azt a férfit, aki három társával megölt egy asszonyt Szalonnán.

Több mint százmilliót szerzett a gyémántfokozatú csaló – A vádlott egy budapesti székhelyű, kozmetikai és étrendkiegészítő termékek forgalmazásával foglalkozó gazdasági társaság gyémántfokozatú üzletkötője volt. Ezen tevékenysége keretében a gyártó cég logóját felhasználva, Miskolcon és az ország területén több személyt – köztük külföldön élőket is – megtévesztett.

Három dílert fogtak el Sátoraljaújhelyen – videóval – A rendőrök Sátoraljaújhelyen három férfit fogtak el, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

Szerepelni akart a felvételen, de… – Nekiesett a kamerásnak a férfi, pénzbüntetést kaphat tettéért.

Utcabeliek voltak Irénke néni gyilkosai Szalonnán – Nem értik a helyiek, a négy férfi hogyan keveredett egy gyilkossági ügybe.

Kidobta más szemetét, alapos verést kapott érte – A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy 26 és egy 34 éves férfi ellen garázdaság miatt.

Négyes ütközés a Csabai kapuban – Anyagi káros közlekedési baleset történt pénteken délután Miskolcon a Csabai kapuban.

Kamionban érkezett a drog Spanyolországból Kazincbarcikára – A rendőrség befejezte a nyomozást azoknak a drogkereskedőknek az ügyében, akik kamionban elrejtve, Spanyolországból hozták a kábítószert Magyarországra.

Már vadásztak a polgárőrök a sorozatbetörőre – Fél év alatt 25 helyre törhetett be a tolvaj, most előzetesbe került.

Letartóztatásban a szalonnai férfiak – Egyelőre még nem tudni, a gyanúsítottak közül kinek milyen szerepe volt a szalonnai emberölésben.

Jogerős: 8 évre fegyházba megy az élettársát leszúró aszalói nő – Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék 2019 júliusában B. I. vádlottat emberölés bűntette miatt 8 év börtönbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában