Kék hírek

2019.10.08. 08:00

Répamese autóval: trélerrel húzta a trélert a román sofőr

A rendőrök az M3-as autópályán vonták intézkedés alá azt a román sofőrt, aki az általa vezetett járműszerelvénnyel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva, szabálytalanul közlekedett.

Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály munkatársai 2019. október 6-án 14 óra körül Mezőkeresztesen egy román tehergépkocsi vezetőjével szemben intézkedtek. A rendőröknek ugyanis feltűnt, hogy az első jármű után egy tréler volt kötve, ami egy autót szállított, ez egy tehergépkocsiban folytatódott, ami végül szintén egy autót szállító trélert húzott.

Miután a rendőrök megszüntették a szabálysértő alakzatot a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság indított szabálysértési eljárást a 27 éves román állampolgárságú sofőrrel szemben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában