Rendőrségi hír

2019.09.28. 08:30

Reggeli csúcs: három ittas sofőr

Közlekedésbiztonsági akciót tartottak a rendőrök Miskolcon a kora reggeli órákban.

Ellenőrzés

Forrás: police.hu

A három órás ellenőrzés alatt a közel nyolcszáz alkoholteszterből három pozitív értéket mutatott.

Ellenőrző, a közlekedésbiztonságot célzó közúti akciót tartott a Miskolci Rendőrkapitányság 2019. szeptember 26-án reggel 6 órától 9 óráig Miskolcon. A három óra alatt a járőrök összesen 752 alkoholszondát vetettek be, amiből 3 pozitív értéket mutatott. A rendőrök majd félszáz sofőrrel szemben intézkedtek, 23-ral szemben azért, mert a biztonsági övet nem használták, 14 pedig túllépte a megengedett legnagyobb sebességet. A járőrök továbbá vezetés közbeni mobiltelefon használata miatt, vagy éppen lejárt műszaki érvényesség, és vezetői engedély hiánya miatt is intézkedtek.

Ellenőrzés Fotó: police.hu

Az ellenőrzés ideje alatt egy járművezetőt a jobbra tartási kötelezettség elmulasztása miatt, további hármat pedig az őszi időszakban fokozottan fontossá váló világítóberendezések nem megfelelő működése miatt figyelmezettek a rendőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve vesznek részt a közlekedésben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya elkövetkezendő időkben hasonló akciókat szervez a közlekedők, és a közlekedés biztonsága érdekében.

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában