Rendőrségi hír

2019.09.15. 14:53

Őrizetben a putnoki útonállók

A rendőrök rövid idő alatt elfogták azt a két férfit és nőt, akik megtámadtak egy nőt Putnokon.

Illusztráció

Forrás: police.hu

Csoportos rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse két 25, illetve 22 éves férfival és egy 24 éves nő szemben. A gyanúsítottak 2019. szeptember 14-én 8 órakkor Putnokon, a Sajó utcában egy 59 éves nő táskáját követelték. A sértett nem akarta adni az értékeit, ezért az útonállók bántalmazták áldozatukat. A földre lökött nő kezéről a támadók erőszakkal levették a gyűrűjét, majd elmenekültek a helyszínről.

A bejelentést követően a nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható putnoki férfiakat és a női társukat. A náluk tartott házkutatás eredményeként a rendőrök megtalálták, és lefoglalták az elrabolt aranygyűrűt.

A Putnoki Rendőrőrs az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában