Baleset

2019.06.09. 14:00

Útban Miskolcra balesetezett a Kowalsky meg a Vega zenekar

Szerencsére senki nem sérült meg, Kowáék azt írják, dolgoznak azon, hogy Fonóra tervezett esti koncertjük időben elkezdődjön.

Tajthy Ákos

Brutális fotókat posztolt a Facebook-ra röviddel ezelőtt Kowalsky meg a Vega zenekar. A felvételeken egy rommá tört kisbusz és zenekari kellékek láthatók.

Mint írják, kocsijuk az M3-as miskolci kivezetőjének közelében borult fel. A banda gyorsan megnyugtatta miskolci és környékbeli rajongóit is.

„Csak azért írunk, hogy mindenki megnyugodhasson:a csodával határos módon SENKI NEM SÉRÜLT MEG!!!!! Azon dolgozunk, hogy az esti koncert MISKOLCON meg legyen tartva! Szóval minden tekintetben meg szeretnénk nyugtatni mindenkit: a balesetet elszenvedők MINDANNYIAN JÓL vannak, és LESZ este KONCERT !!!! – fogalmaztak.

 

Almási Beatrix, a diósgyőri vár kommunikációs menedzsere a boon.hu érdeklődésére úgy fogalmazott: a Fonó esti koncertjével kapcsolatban később tudnak tájékoztatást adni.

- A zenekar és a szervezők együtt azon dolgoznak, hogy az esti koncert zökkenőmentesen elkezdődjön, az előre meghirdetett időpontban – tette hozzá.

Néhány perccel ezelőtt kezdte el a zenekari beállást a Kowalsky meg a Vega, itt a Lovagi tornák terén, a koncertet tehát most már biztosan az előre meghirdetett időpontban tartjuk meg – mondta el délután negyed öt után nem sokkal portálunknak Almási Beatrix, a diósgyőri vár kulturális menedzsere.

Időközben egyébként egy újabb Facebook-posztban a zenekar is beszámolt a fejleményekről: ebben egy mai fotóval támasztják alá, hogy minden tag ép és egészséges. A baleset körülményeivel kapcsolatban pontosítanak is:

„A félreértések elkerülése végett tudatjuk : 20 fős csapatunk 4 tagja szenvedte el a balesetet, (a totálkárra roncsolódó autó, nem a zenészeket szállító járművünk volt!)

A fotón az „új születésnaposainkat” öleljük!”

A Kowalsky meg a Vega ma 21.30-tól zenél a diósgyőri vár mellett, a Lovagi tornák terén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában