Tragédia Borsodban

2019.06.08. 10:02

Tragédia Borsodban – Először árokba hajtottak, aztán elgázolták őket

Egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek a szombat hajnali balesetben.

Tajthy Ákos

Árokba sodródott egy autó szombat hajnalban Múcsony és Kazincbarcika között, a balesetben egy személy életét vesztette, többen pedig súlyosan megsérültek.

Szabó Csilla, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője érdeklődésünkre elmondta, a jelenlegi, elsődleges információk szerint egy Alfa Romeo típusú gépjármű hajtott árokba Múcsony és Kazincbarcika között, ebben ültek a sértettek.

– Ezt követően kiszálltak a kocsiból és elmondásuk szerint a sofőrjük elszaladt. Ezt vizsgáljuk, hogy valóban így történt-e. Ami biztos, ezután az út közepére álltak ki, hogy segítséget kérjenek, amikor az arra közlekedő Suzuki elütötte őket – mondta Szabó Csilla.

Leskó Diána, az Észak-Magyarországi Regionális Mentőszervezet kommunikációs munkatársa a sérültekről beszélt lapunknak.

– Egy húsz év körüli férfit már életjelenségek nélkül találtunk a helyszínen, őt megpróbáltuk újraéleszteni, sajnos sikertelenül. További három személy sérült meg még súlyosan: egy negyven év körüli nő végvesztéses sérülést szenvedett, kézfejét vesztette, egy huszonöt év körüli férfi lábát törte, és egy hat év körüli kisfiú életveszélyes koponyasérülést szenvedett. Utazott még az autóban egy huszonéves hölgy is, ő néhány karcolással megúszta a balesetet.

Lapunk egyik munkatársának információi szerint – ő ismerősét kísérte el a kórházba, ezért szemtanúja volt a történteknek – az esetet követően a sürgősségire több autóval érkeztek ki a rendőrök, ugyanis az érintettek rokonsága, körülbelül harminc fő jelent meg az intézményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában