Nagy Miskolc Program

2023.01.22. 17:55

Miskolci Beszállítói Program segíti a város vállalkozóit

Regisztrálására biztat a Miskolc Holding.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

Miskolc fejlődésében és működésében jelentős szerepe van a vállalkozóknak, cégeknek. Veres Pál, Miskolc polgármestere Nagy-Miskolc Programjában az egyik legfontosabb elemként fogalmazta meg egy olyan átlátható és mindenki számára elérhető rendszer létrehozását, melynek célja, hogy a vállalkozások részt vehessenek a várost érintő munkálatokban, az egyenlőség szabályainak szem előtt tartásával. A tavaly decemberben elindult Miskolci Beszállítói Programban a gazdaság szereplői egy online felületen ingyenesen regisztrálhatnak, ezt követően pedig lehetőséget kapnak arra, hogy tevékenységi körükhöz kapcsolódó beszerzés esetén a Miskolc Holding cégcsoport valamennyi tagvállalatától ajánlattétellel keressék meg őket.

Az éves beszerzési igény megközelíti a nyolcezret, a weboldal létrehozásának célja pedig az volt, hogy ez a kör tovább bővülhessen. A Holding meglévő 3500 partnere, e-mailben kapott tájékoztatást a programhoz való csatlakozásról. Az online felület indulása óta, közel 100 új cég vagy vállalkozás kapcsolódott a Miskolci Beszállítói Programhoz, melynek közel nyolcvan százaléka, miskolci vagy Miskolc környéki vállalkozás, tájékoztatta portálunkat a miskolci városháza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!