A megye gazdasági tükre

2022.11.17. 17:03

Mutatjuk, ki vehette át az idei megyei TOP 100 Gazdasági Díjat

Borsod-Abaúj-Zemplén megye gazdaságában betöltött szerep alapján egy szakemberekből álló zsűri ítélte oda a rangos elismerést.

SZB

Fotó: Bujdos Tibor

Hagyomány, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara,  a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága és az Észak-Magyarország napilap együttműködése révén elkészült a megyei TOP 100 kiadvány, amely a megye gazdálkodóinak elmúlt évben elért eredményei alapján állít fel rangsort. A kiadványt megyénk közéleti és gazdasági személyiségeinek részvételével adták át ünnepélyesen a százas rangsor tagjai számára.  

Hagyományosan a TOP 100 ünnep ad alkalmat arra is, hogy átadják egy ezzel megbízott, gazdasági szakemberekből álló zsűri értékelése alapján odítélt megyei TOP 100 Gazdasági Díjat. A díj idei méltó tulajdonosa Marton Zsombor, a Mol Petrolkémia Zrt. vezérigazgatója lett, aki igazi gazi megtiszteltetésnek nevezte átvenni a rangos díjat. Mint mondta: "Büszlék vagyunk arra, hogy a Mol Borsodot és Tiszaújvárost választotta stratégiai bázisává. Ezáltal hatalmas mértékű beruházások indultak el a megyében, amelyek az iparág csúcsra emelik ezt a régiót."  

Fotós: Bujdos Tibor

Az ünnepségen elhangzottakról részletesen beszámolunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!