Vállalkozások találkozója

2022.10.01. 17:00

Árfolyam, infláció, energia, munkaerőhiány: ezek voltak a gazdasági fórum főbb témái

Szeptember 27-én összesen 6 megye vállalkozásainak vezetői találkoztak Debrecenben az északkelet-magyarországi regionális gazdasági fórumon, hogy megvitassák a gazdasági környezet cégeket sújtó elemeit, valamint az őket érintő legalapvetőbb problémákat.

ÉM

A zárt körű, meghívásos rendezvényen az általános kihívások és a rájuk adható megoldások, a legjobb gyakorlatok cseréje mellett rövid, interaktív előadások formájában több témát is érintettek a résztvevők. Így szó esett egyebek között: a kockázati tőkebefektetések szerepéről a dráguló hitelkörnyezetben; az uniós és kormányzati forrásokkal kapcsolatos várakozásokról és a pályázati piac közeljövőjéről; a cégutódlás kérdéseiről és lehetséges forgatókönyveiről, mely elsősorban az elsőgenerációs, a rendszerváltás környékén alapított hazai vállalatokat érinti; a debreceni és régiós ingatlanfejlesztési trendekről, az új ipari beruházások (pl. BMW-gyár) hatásáról a lokális munkaerőpiacra.

A debreceni esemény egy országos rendezvénysorozat második állomása volt, amely során a BDO a mostanihoz hasonló fórumokat szervez minden magyarországi régióban, lehetőséget teremtve ezzel a vezető lokális vállalkozások számára a párbeszédre, a mindannyiukat érintő problémák közös megoldására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!