Pályázat

2022.09.26. 12:36

Mindig is akart egy régiségvásárt? Pályázzon!

Pályázatot írt ki a város a miskolci régiségvásár üzemeltetésére. Sürgős lehet az ügy, mert jövő szerdán délig kell beadni a dokumentációt.

ÉM

Régiségvásár Miskolcon

Fotó: Vajda János

A Miskolc önkormányzata által kiírt felhívásban az is olvasható, hogy a kiíró a nyertes pályázó által végzett üzemeltetési tevékenységért ellenszolgáltatást nem fizet, a nyertes pályázó üzemeltetéssel kapcsolatos költségeit nem téríti meg. A győztes ugyanakkor hasznosíthatja az önkormányzati közterületet, és az ezzel összefüggő díjbevétel is őt illeti meg, egyben vállalja a üzemeltetéséhez kapcsolódó valamennyi működési kockázatot is.

A bírálat során a pályázó referenciamunkáit, a teljesítéshez rendelkezésre álló személyi és tárgyi feltételek is figyelembe veszik. Előnyt jelenthet például az, ha családi és gyermekközpontú kísérőprogramok megszervezését is vállalja. A pályázat beérkezési határideje 2022. október 5. 12.00 óra. 

További részletek a pályázatról itt olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!