Miskolc pénzügyei

2022.08.18. 11:00

Kamatmentes kölcsön a Cine-Mis Kft.-nek

A pályázati utófinanszírozás és az általános forgalmi adó finanszírozása miatt van szükség az idén is segítségre.

PGY

Miskolc közgyűlésének pénzügyi bizottsága szerdán ülést tartott a polgármesteri hivatal közgyűlési termében. Az ülésen bizottsági előterjesztésben egy napirendi pont szerepelt, javaslat a Cine-Mis Nonprofit Kft. részére negyvenmillió forint kamat- és költségmentes kölcsön biztosításának véleményezésére. 

Bíró Tibor, a kft. ügyvezetője előterjesztésében ismertette: szeptember 9-e és 17-e között rendezik immár 18. alkalommal a miskolci nemzetközi filmfesztivált, melynek összköltsége – a tavalyihoz hasonlóan – mintegy 120 millió forint körül várható. A pályázati utófinanszírozás és az általános forgalmi adó finanszírozása miatt van szükség az idén is kölcsönre – fejtette ki az ügyvezető. A tartozást egyébként tavaly is határidő előtt visszafizették – tette hozzá. 

A bizottság a javaslatot egyhangú szavazással elfogadta. A témában a városüzemeltetési bizottság jövő hét kedden ül össze – tudtuk meg Révész Pétertől, a pénzügyi bizottság alelnökétől.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!