Közgyűlés

2022.03.23. 15:38

Stratégiai cél a gazdaságfejlesztés elősegítése

A vállalkozói érdekképviselet megújításáról és új stratégiai elképzeléseiről is szó esett a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének közgyűlésén, amelyen a résztvevők elfogadták a megyei elnökség tavalyi évről szóló beszámolóját.

Forrás: Kozma István

A közgyűlésen felszólaló Eppel János, a VOSZ elnöke a szervezet jövőképéről szólt, majd Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az együttműködést hangsúlyozta a gazdasági környezet javítása érdekében, amely mindkét szervezet közös célja.

A megye gazdaságfejlesztési forrásainak hasznosulásáról Bánné dr. Gál Boglárka, a B-A-Z. Megyei Közgyűlés elnöke beszélt, aki elmondta: 2014-2020 között 136 milliárd forintot fordíthattak többek között gazdaság- és településfejlesztésre. Az előttünk álló tervezési ciklusban 150 milliárd forint forrásra jogosult a térség, ebből 31 milliárdot Miskolc használhat fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!