Széchenyi Kártya

2020.07.27. 15:13

Változások az új Széchenyi Kártya Programban

Óriási érdeklődés mellett kibővült és módosult a kedvezményes új Széchenyi Kártya Program keretében adható hitelek feltételrendszere. Az új hitelek célja továbbra is a válság hatására kedvezőtlen helyzetbe jutott mikro-, kis-, és középvállalatok forráshoz juttatása.

A VOSZ Széchenyi kártya irodájában előzetes bejelentkezés nélkül, azonnal benyújthatóak a Széchenyi Kártya Program termékei.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz

A vállalkozás napi működésével kapcsolatos valamennyi kiadásának finanszírozására fordítható.

A mikro- (0-9 fő) és kisvállalkozások (10-49 fő) esetében a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz önállóan igényelhető a 100 millió forintos felső határig. A középvállalkozások csak a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitellel 50-50 százalékos arányban kombinálva igényelhetik!

2 éves szabad felhasználású folyószámlahitel, a vállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalására. A lehívott összeg a visszatöltés után ismételten igénybe vehető.

Ezen konstrukció keretében max. 100 millió Ft igényelhető és fix évi 0,1% nettó kamat mellett érhető el a vállalkozások számára.

Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel

A munkahelyek megtartását segítő Forgóeszközhitel, önállóan is igényelhető.

Akár 2 éves futamidőre a vállalkozás számára maximum 24 havi bérköltségükkel megegyező hitelösszeget biztosít, max. 750 millió Ft igényelhető hitelösszegig. (A hivatkozott ágazatok körét a későbbiekben jelezzük.)

A Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel fix évi 0,1% nettó kamat mellett érhető el.

A hitel törlesztésének megkezdésére a 9 hónapos türelmi időt követően kerül sor és a vállalkozások számára az idei évben esedékes kamatfizetések teljesítésére is türelmi idő biztosított.

Széchenyi Likviditási Hitel

Szabad felhasználású forgóeszközhitel (jellegéből adódóan alapvetően forgóeszköz beszerzésre, egyéb igénybe vett szolgáltatások finanszírozására)

Futamidő: max. 3 év. A hitel szabad felhasználású, számla nélkül lehívható. A hitelkonstrukció keretében igényelhető hitelösszeg max. 250 millió Ft és fix évi 0,2% nettó kamat mellett érhető el.

A hitel törlesztésének megkezdésére az akár 9 hónapos türelmi időt követően kerül sor és a vállalkozások számára az idei évben esedékes kamatfizetések teljesítésére is türelmi idő biztosított.

Széchenyi Beruházási Hitel Plusz

Széles körben felhasználható beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzés, ill. bizonyos esetekben hitelkiváltás finanszírozására

A Széchenyi Beruházási Plusz ezentúl akár 1000 millió Ft összegű beruházási hitelek igénylését is lehetővé teszi, továbbra is maximum 10 éves futamidő mellett. a hitel fix évi 0,5% nettó kamat mellett érhető el.

A hitel törlesztésének megkezdésére az akár 24 hónapos türelmi időt követően kerül sor és a vállalkozások számára az idei évben esedékes kamatfizetések teljesítésére is türelmi idő biztosított.

Agrár Széchenyi Kártya Plusz

A hitelhez annak teljes futamidejére 100 százalék kamattámogatást, 100 százalék kezességi díjtámogatást, teljes kezelési költségtámogatást, továbbá teljes egyéb költségtámogatást nyújt, a kamata 0%.

  • emelt hitelösszegű (500 ezertől – 200 millió forintig),
  • 1, 2 vagy 3 éves futamidejű,
  • További részletek: www.kavosz.hu

    Információ és igénylés benyújtása:

    A VOSZ megyei irodájában

    Telefon: 46/413-643

    Mobil: 70/319-4369

    Cím: 3526. Miskolc, Szentpéteri kapu 80. fszt.5. (Business Center, a Tescoval szemben)

    (PR)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!