Miskolc

2019.08.06. 16:15

Országszerte plázák váltanak tulajdonost

Megvásárolja a Duna Plazát és a Corvin Plazát az Indotek csoport.

A Gazdasági Versenyhivatal engedélyezte az Indotek csoporthoz tartozó GSZ-Monument Kft.-nek, hogy megvásároljon több, a Klepierre csoport tulajdonában lévő társaságot – derül ki a GVH honlapján pénteken közzétett határozatból.

A GSZ-Monument Kft. a versenyhivatal döntése szerint a következő cégek felett szerzi meg az irányítást: Klepierre Corvin Vagyonkezelő Kft., Duna Plaza Ingatlanfejlesztési Zrt., GYR 2002 Bevásárló, Szórakoztatóipari és Vagyonkezelő Kft., Miskolc 2002 Ingatlanfejlesztési és Vagyonkezelő Kft., Klepierre Management Magyarország Menedzselési és Ellenőrzési Kft. és Klepierre Trading Energia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Kivonulnak az országból

A Forbes magazin szerint ezek a cégek a Corvin Plazát, a Duna Plazát, a Győr Plazát és a Miskolc Plazát, valamint az ezek üzemeltetéséhez kapcsolódó tevékenységeket foglalják magukba, értékesítésükkel kivonul Magyarországról a francia tulajdonos. Idén már két plázát megvett a csoport – írja a Forbes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!