Diákmunka

2019.06.14. 20:45

A legjobbaknak ígérkező diákmunkák tiniknek

Számos olyan diákmunka van, ami kevés időt igényel, de jó módja a pénzszerzésnek.

Az első diákmunka ijesztő kalandnak tűnhet egy tini számára. Mivel elfoglaltak – tanítási időszakban iskolában vannak, tanulnak és a barátaikkal lógnak –, nehéz megfelelő diákmunkát találni. Sokan azt mondják, hogy nincs elég idejük munka után nézni, vagy nem is tudják, hogy mi érdekli őket.

Jól kijössz a gyerekekkel?

A bébiszitterkedés az egyik legjobb diákmunka. Sok szülőnek van este programja, de félnek egyedül otthon hagyni a gyereküket. Ha úgy érzed, jól kijössz a kicsikkel, az ismerősök körében hirdesd meg magad, hátha lecsapnak az ajánlatodra.

A gyerekfelügyeletért órabért fizetnek, ráadásul ha a megbeszélt időnél tovább maradnak a szülők, általában extra díjat fizetnek. Csak akkor vállalj gyerekfelügyeletet, ha tudod, hogy hogyan bánj velük!

Akár a külvárosban, akár városban, akár vidéken élsz, biztosan ismersz valakit, akinek van egy-két kutyája. A kutyasétáltatás ugyanis könnyű és szórakoztató, szóval remek diákmunka lehet tiniknek. Bár leginkább a tavaszi és a nyári hónapokban van rá igény, még mindig nagyon egyszerű módja a pénzkeresésnek és a testmozgásnak egyszerre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!