Helyi gazdaság

2019.05.16. 12:22

Megtartották alakuló közgyűlését az ÓAM

Az ülés üzemlátogatással és az ÓAM Kft. dolgozóival történt találkozóval zárult.

Néhány hónappal ezelőtt jelentették be, hogy a magyar állam húszszázalékos tulajdonrészt vásárolt a német Max Aicher építő- és acélipari nagyvállalkozó tulajdonában lévő ÓAM Ózdi Acélművek Kft.-ből.

Hosszú távú tervek

Az alakuló közgyűlést és a felügyelőbizottság első ülését most tartották meg az ózdi üzemben. A cég sajtóközlemény formájában a következőt közölte: az új tulajdonosi szerkezet képviselői a további sikeres együttműködés legtöbb részletét megvitatták, a döntéseket ellenszavazat nélkül elfogadták, majd jegyzőkönyvbe foglalták. Egyhangú határozattal elfogadták a tavalyi évről szóló beszámolót, valamint az üzleti jelentést. Egyetértés született az idei, immáron közös működtetésről, a közép- és hosszú távú termelési és fejlesztési tervek kialakításáról.

Garanciákkal is alátámasztott elhatározás született a további beruházások ütemezéséről s azok közös megvalósításáról. Az ülés üzemlátogatással és az ÓAM Kft. dolgozóival történt találkozóval zárult – tudatta a cég a sajtóval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!