Helyi gazdaság

2018.09.12. 12:06

Árverezik a rendőrség autóit!

<strong>Most bárki hozzájuthat egy igazi rendőrautóhoz, mivel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyilvános árverés keretében darabonként értékesítésre kínálja használt szolgálati gépjárműveit.</strong>

Most bárki hozzájuthat egy igazi rendőrautóhoz, mivel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyilvános árverés keretében darabonként értékesítésre kínálja használt szolgálati gépjárműveit.

Típus tekintetében az elmúlt évtizedek rendőrautói mind megtalálhatók a palettán a VW Borán, Polon és Transporteren keresztül az Opel Astrákig és a Skoda Octaviákig.

Kalapács alá kerül még egy RS Octavia és több terepjáró Nissan Pathfinder és Skoda Yeti gépkocsi is. A kínálat bőséges, összesen 99 darab gépkocsi kerül egyedileg árverésre.

Az árverés időpontja 2018. szeptember 25. 10 óra 00 perc, helyszíne a főkapitányság Miskolc, Szentpéteri kapu 107. szám (volt Stromfeld Laktanya) alatti objektuma. A volt rendőrautókat az érdeklődők az árverés előtti héten, két napon keresztül - 2018. szeptember 18-án és 19-én 8.30-15.30 között az árverés helyszínén, előzetes bejelentkezést követően személyesen is megtekinthetik, amelyre jelentkezni a (46) 514-500-as telefonszámon, a 2331-es melléken lehetséges.

Az árverésre jelentkezhetnek magánszemélyek és cégek egyaránt.

Az árverésre jelentkezés feltételeit és az eladásra szánt gépkocsik listáját az Árverési hirdetményben, az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

 

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!