Helyi gazdaság

2013.03.13. 08:04

Jegyzet: Jöjjön ami jó

<em>Egyszerű, mint a lejtő: ha sok a rezsiköltség, akkor csökkenteni kell! És Orbán Viktor, pardon, a kormánya, csökkentette. És még több mindent akar olcsóbbá tenni nyárig. Igaza van, mert ki szeretne többet fizetni, ha kevesebbet is lehet</em>. <strong>Kovács Zsolt jegyzete</strong>.

Egyszerű, mint a lejtő: ha sok a rezsiköltség, akkor csökkenteni kell! És Orbán Viktor, pardon, a kormánya, csökkentette. És még több mindent akar olcsóbbá tenni nyárig. Igaza van, mert ki szeretne többet fizetni, ha kevesebbet is lehet. Kovács Zsolt jegyzete.Persze ezek a nemzetnyúzó, zsebüket a mi garasainkból degeszre tömő, szoclibekkel és Gyurcsány-Bajnaikkal egy gyékényen áruló, idegenlelkű multik nem átalották felemelni hangjukat a csökkentés ellen! Mit felemelni, bírósághoz fordulni! A bíróság pedig igazat adni nekik.

A Parlament sem volt rest. Kedden törvényben tiltotta meg, hogy az energiaszolgáltatók áraikba beszámítsák a rájuk kivetett tranzakciós díjat, külön jövedelemadót, illetve a közművezetékek után fizetendő adót. A szabályozás arra is kitér, hogy ha a Magyar Energia Hivatalnak a rendszerhasználati vagy a csatlakozási díjakat megállapító határozatát bírósági felülvizsgálat eredményeként hatályon kívül kell helyezni, ez csak a hivatal új határozatának jogerőre emelkedése után lehetséges.

Bocsánat! Akkor én szeretek normális lenni. Ez most a bíróság jogkörének korlátozását jelenti? Ha igen, akkor most itt sérül a demokrácia? Vagy ez elhanyagolható tényező, ha valami a népnek jó, akkor annak érdekében itt mindent meg lehet tenni?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!