Sportrendezvény

2023.06.04. 13:16

„Szerencs Forever” a Hunyadi Sportcsarnokban

SfL

Fotó: SfL

Az ötlet 2018-ban körvonalazódott, majd a szervezés is megvalósult, miszerint kellene egy olyan sportrendezvény a városon belül, amelyen az egy-két évtizeddel ezelőtti, a Szerencs Városi Sportegyesület kosárlabda szakosztályának, továbbá a Bocskai István Gimnázium csapatának a tagjai vennének részt, egyfajta örömtalálkozó gyanánt. Amolyan öregfiúk rangadó megtartásával.

Fotó: SfL
Fotó: SfL

Nos, az ötlet megvalósult, sőt kibővült, merthogy a szombati „nagymeccset” megelőzte a jelenlegi gimnazisták és a sportszakosztály csapatainak mérkőzése. - A „Szerencs Forever” gondolata már jó régen formálódott bennem, de valahogy mindig mellékvágányra csúszott. Azután azonban eljött a pillanat, amikor azt mondtam, elég a tervezgetésből – sorolja Kun Dávid a sportdélután főszervezője. – Akkoriban az Amerikai Egyesült Államokban éltem, de tartottam a kapcsolatot az itthoni kosaras barátaimmal. Nem csak bennem, de másokban is felmerült a gondolat, nagyon jó lenne legalább csak egyszer egy éven összehozni a társaságot egy kosármeccs erejéig. Felvállaltam a szervezést, de megjegyzem, akkoriban még csak gondolni sem mertem arra, hogy első randink hagyományteremtő lesz. Az lett – mondta Kun Dávid.

Fotó: SfL
Fotó: SfL

Nem tudni, meddig tart az örök barátság, mert az élet szétszórta az egykori játékosokat, nem könnyű a szervezés. Ám akik ott voltak, örültek. Jó volt megveregetni egymás vállát, egy kicsit beszippantani a gimnáziumi évek hangulatát. Felbuggyantak a tinédzserkori emlékek, egyszóval jó volt együtt nem csak a meccsen, de az azt követő néhány órában is.

Fotó: SfL
Fotó: SfL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában