Gasztronómiai siker

2023.05.23. 09:58

Rangos díjat nyert a miskolci Il Baffo by Avalon

Május 22-én, hétfőn este Budapesten tartották az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, a hazai gasztronómiai élet legjelentősebb eseményét, melyet évről évre hatalmas várakozás előz meg.

Az Il Baffo by Avalon belső tere

Forrás: Dining Guide

Az este során több díjat is kiosztottak, az év étterme mellett kiderült, mely 12 étterem a legjobb ma Magyarországon, emellett egyéb kategóriákban is jutalmaztak az ítészek. Magyarország legrégebbi gasztronómiai platformja minden évben több száz vendéglátóhelyet tesztel – ez alapján dől el a végső sorrend. Az Audi – Dining Guide Év Étterme díj nyertese a frissen 2 Michelin csillaggal jutalmazott tatai Platán Gourmet Étterem lett, az Év Alternatív Vendéglátóhelye pedig a miskolci Il BAFFO by Avalon

Az Il Baffo by Avalonról így ír az eseményről beszámoló Dining Guide: nívós enteriőrjével, a casual lounge-ok hangulatát idéző atmoszférájával jól igazodik a „nappali vendéglátás” műfajához. A titok nyitja a részben önkiszolgáló, és részben à la carte rendszerben működtetett éttermi koncepció. Az Il Baffo választéka a komolyabb szállodai brunch-ok választékával vetekszik, a kínálat széles skálán mozog.  

"Még mindig nem térünk magunkhoz! Éttermünk kapta a megtisztelő Év Alternatív Vendéglátóhelye címet az idei Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán!" – így reagál a történtekre Facebook oldalán az Il Baffo. "Nemcsak számunkra fantasztikus ez este, hanem az Avalon Park többi egységének is! Szállodánk, az Avalon Resort & SPA  helyet kapott a Top 10 Ötcsillagos luxushotel között, az Avalon Ristorante a tavalyi Michelin-ajánlás után idén szerepel az Audi-Dining Guide Top 25 vidéki étterem, Top 10 Éttermi Szervíz, Top 10+1 Családi Étterem és Top 10+1 Vasárnapi Ebéd listáján is!" A mellékelt képen a gasztronómiai igazgató, Bajusz Gergely mutatja büszkén a díjat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában