Gazdit keresnek

2023.05.23. 17:00

Örökbefogadna? Lehet, önre várnak ezek a kutyusok!

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Fotó: Vajda János

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Túró Rudi

 

Egy év körüli, játékos, kedves kankutya. Kissé akaratos, így vajszívű gazdiknak nem jó választás, de egy következetes gazdi kezében szuper kutya lesz belőle. Okos, tanulékony, szívesen sétál, akár családi kutyának is jó lehet, de inkább nagyobb gyerekek mellé.

Mókuska

 

Körülbelül 2 éves ivartalanított nőstény. Perecesen kóborolt, majd bekerült a menhelyre. Eleinte nagyon félénk volt, de néhány nap alatt rájött, hogy nincs mitől félnie. Most már nagyon kedves, hálás, végtelenül alázatos, és amikor örül, az egész testét "csóválja" ide-oda.

Bögre

 

Fiatal, egy év körüli kistestű kutyafiú. Lakásban tartásra kifejezetten ajánljuk, hiszen maximum 5 kilós. Nagyon-nagyon kedves, embercentrikus kutyuska. Nálunk kennelben lakik, így az első időkben gond lehet a szobatisztasággal, de egy kis türelemmel gyorsan megtanulja majd!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában