Támogatás

2023.03.18. 19:00

Még két héten keresztül adományozhatunk bizalompontokat a Szimbiózis Alapítványnak

Az Auchan vásárlói a miskolci Szimbiózis Alapítvány mellett a Magyar Vöröskeresztet és az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt támogathatják.

BOON

Az alapítványnál fogyatékossággal élőket segítenek, foglalkoztatnak

Az Auchan közel húszmillió forintos vállalati adománnyal indította az akciót, amelyet a három szervezet között egyenlő arányban oszt szét. Ehhez csatlakozhatnak most a vásárlók, hogy a digitális adományozással kényelmesen, gyorsan és átláthatóan segíthessenek.

Az Auchan Magyarország a márciusi hónapot ismét jótékonyságra szánja, ami az előző évekhez hasonlóan idén is a Bizalomkártya Programon keresztül valósul meg. 2020-ban 7,1, 2021-ben 53,9, 2022-ben pedig 14,1 millió Bizalompont gyűlt össze a vásárlók és a munkatársak jóvoltából.

Mindhárom kedvezményezett karitatív szervezet vezetője hangsúlyozta, hogy a megnövekedett mindennapi költségek miatt nagy szükségük van támogatásra, hogy legalább az előző évekhez hasonlóan tudják folytatni munkájukat a rászoruló családok, a fogyatékkal élők és a daganatos gyermekek ellátásában.

A Szimbiózis Alapítványon keresztül a fogyatékkal élő felnőttek étkeztetését lehet segíteni a felajánlott Bizalompontokkal. A Magyar Vöröskereszt a befolyt összegből a Gyermekszáj programjában biztosítani tudja, hogy a rászoruló többgyermekes családok továbbra is heti két alkalommal legalább tejet és kenyeret kapjanak. Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnál pedig két gyermektábor finanszírozásához járul majd hozzá az adomány.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában