Nyitva vannak

2023.02.10. 20:30

Révész Máriusz gyönyörű videóval ajánlja Bánkutat hétvégi programnak

Az aktív Magyarországért felelős államtitkár a turistaszállásra és a büfére is felhívja a figyelmet.

BOON

Fotó: Ádám János

„Télen is legyünk aktívak! Hétvégén hóval, remek sípályákkal, és mesés környezettel vár a Bánkúti Sí Klub! Az Aktív Magyarország Program részeként új ratrakkal gondozzák a pályákat, és pár évvel ezelőtt a pálya melletti turistaszállást is sikerült felújítani kormányzati segítséggel. A büfé tényleg nagyszerű, a sízőkön kívül egész évben szolgálja a kirándulókat, érdemes betérni. Hétvégén találkozzunk a hegyekben!” - írta ki pénteken délután közösségi oldalára Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős államtitkár.

A bejegyzésbe egy videó is került gyönyörű természeti és síelős képekkel, és Gramantik Csaba, a Bánkúti Sí Klub elnöke mutatja be az egyesületet, a sípályákat, a fejlesztéseket, és az elképzeléseket is arról, hogy megvalósulhasson a hópótlás és a hosszú szezon.

Bánkúton egyébként jelenleg 44 centiméter, kemény, firnes hó található a hétvégén is nyitva lesz mind a hat sípálya és a szánkópálya is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában