Mezek

2023.02.07. 18:00

Menő klubokhoz mentek a megyei játékvezetők

Több mint ötletes ajándékkal kedveskedtek egymásnak szűkebb pátriánk síposai és asszisztensei.

KT

Bense Milán, Bodnár Ádám, Dédesi Mátyás és Elek Balázs az ajándék mezekkel

Fotó: Olvasónktól

„A közelmúltban úgy döntöttünk, hogy mezeket ajándékozunk egymásnak – kezdte Elek Balázs, a labdarúgó NB III-as partjelzői keret tagja, majd így folytatta: – Nyolc, a Bajnokok Ligájában is szereplő klub felsője közül választottunk, majd megrendeltük ruhadarabokat és természetesen a neveinket is rátetettük. Miután megérkeztek a dresszek, már csak annyi dolgunk maradt, hogy megszervezzük az átadási ceremóniát.”

Barátként összetartanak

A huszonnégy esztendős miskolci sportember elmondta, hogy valamennyien fanatikusan kedvelik a futballt és a bíráskodás a hobbijuk: „Fontosnak tartjuk az ilyen és az ehhez hasonló eseményeket – folytatta Elek Balázs. – Nagyon fiatalok vagyunk ebben a sikamlós szakmában, barátként összetartunk, gyakran egymással is működünk a különböző szintű bajnoki mérkőzéseken, ennek jegyében igyekszünk örökre szóló emlékeket szállítani a kis társaságunkat alkotóknak.”

Bense Milán (megyei I. osztályú asszisztens) az angol Tottenham Hotspur, Bodnár Ádám (megyei I-es dirigens) a német Borussia Dortmund, Dédesi Mátyás (NB III-as várományos sípos) az ugyancsak német RB Leipzig, Elek Balázs pedig a szintén angol Chelsea felsőjével gazdagodott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában