Nemes cél

2023.02.26. 12:00

Birkózó és bokszoló, sípos és röplabdázó

Újra neves vendégeket fogadtak a Bodrog-parti város hagyományos sportbálján.

KT

Székely Ferenc, Kovács Mária, Sándor Renáta Sikora Attila alpolgármesterrel

Fotó: KT

Szombaton estétől vasárnap hajnalig tartott a sárospataki Árpád vezér Gimnázium aulájában immáron hatodszor tartott rendezvény, amelyen háromszázötvenen vettek részt.

Hegedűs Csaba is

A szervező ismét a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola volt.

– Olyan sportembereket hívtunk meg, akiket példaképként állíthatunk a fiatalság elé – mondta Belicza János, a mulatság konferanszié szerepét is betöltött intézményi elnök.

Dr. Hegedűs Csaba birkózó-szövetségi kapitány és -elnök, nemzetközi tisztségviselő, a századik magyar olimpiai aranyérmes a település díszpolgáraként volt jelen, Kovács Mária világ- és Európa-bajnok ökölvívóra, Sándor Renáta egykori válogatott röplabdázóra és edzőre, valamint Székely Ferenc hajdani FIFA-játékvezető jelenlétére azonban kevesen számítottak.

– Nagy megtiszteltetésként fogadtam a zempléniek megkeresését – mondta a 2000-es, Sydney olimpia és a 2002-es dél-koreai-japán közös rendezésű labdarúgó világbajnokság sípmestere, a Magyar Labdarúgó Szövetség ellenőre. – A patakiak fogadtatása és vendégszeretet mindent vitt, az pedig már csak hab volt a tortán, hogy sok fiatal futballbíróval és asszisztenssel találkozhattam és beszélgethettem.

A remek hangulatú jótékonysági batyus esemény bevételét később nemes célra fordítják a sárospatakiak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában