Tiszaújváros

2023.02.15. 08:00

Benőcsék Rossit ölelték

A neves tiszaújvárosi sportcsalád férfi tagjai Szlovákiában fociztak.

KT

Benőcs Dávid, Benőcs Tibor, Marco Rossi, Benőcs Zoltán és Benőcs Viktor

Fotó: olvasónktól

A vegyészvárosban nagy népszerűségnek örvend, sőt megye- és országszerte ismert a Benőcs-família. A családfő a kosárlabdában „utazik”, Zoltán neves triatlonista volt, majd szintén a kosárlabda irányába is fordult, Viktor és Dávid pedig ugyancsak a basketball szerelmese.

Modellt állt

– Alapvetően mindenevők vagyunk, így a labdarúgást is nagyon kedveljük – újságolta Benőcs Dávid, aki civilben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület titkára. – Sokszor terveztük már, hogy elmegyünk a Dunaszerdahely egyik bajnoki meccsére és a napokban ez összejött nekünk. Nem volt más munkánk, mérkőzésen sem volt hivatalos jelenésünk, így gyorsan döntöttünk. A kellemest összekötöttük a hasznossal: útközben rokonlátogatáson megálltunk Mosonmagyaróváron, aztán Pozsonyban turistáskodtunk, majd jött a DAC – Slovan Bratislava Fortuna Liga-találkozó. Amelyen az 1–1-es döntetlen mellett nézőcsúcs született, 9161 néző látta a csatát. A remek hangulatú rangadón Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott olasz nemzetiségű szövetségi kapitánya volt a kezdőrúgó. Valamennyien a dunaszerdahelyieknek szurkoltunk, a lefújás után pedig ránk mosolygott a szerencse. Rossi ugyan sietett, de kérésünkre hozzánk jött és készségesen „modellt” állt nekünk a közös, családi albumunkba szánt fotónkhoz. Természetesen gratuláltunk neki címeres csapatunk sikereihez és további eredményes munkát kívántunk a rendkívül készséges és mosolygós mesternek, aki nagyon jó benyomást tett ránk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában