SZIA Szikszó

2022.11.27. 14:00

Közösségépítő sakkversenyt rendeztek

Szombat délelőtt a közösségi házban találkoztak a SZIA - Szikszó közösségek, hogy egy baráti, közösségépítő játékban vegyenek részt.

ÉM

Forrás: Facebook/Mező István

Mint a közösségi oldalon közzétett beszámolóból kiderült, a végén a Belvárosi Összefogás csapata lett az első, de nem ez volt a lényeg, hanem a jókedv és a baráti közösség. A végén mindenki egyforma ajándékot kapott.

Ahogy beszámoltunk már róla, a SZIA-program egyfajta mozgalom, annak érdekében, hogy minél komfortosabban, nyitottabban, együttműködően, közös élményeket szerezve, egymást is támogatva, a várost szépítve, építve éljenek a lakosok Szikszón. A SZIA név a „Szikszón Itthon Aktívan” szlogenből született. A SZIA-programmal nem titkolt célja, hogy új közösségek jöjjenek létre, a régi ismertségek, barátságok megerősödjenek, és újak alakuljanak ki, együtt programokat szervezzenek, új terveket valósítsanak meg, mindezzel erősítsék a városhoz való kötődést, a kölcsönös tenni akarást, a lokálpatriotizmust, azaz „erőt adni Szikszónak”.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában