Gazdit keresünk!

2022.10.05. 12:30

Szerető gazdáját várja Puding, Fruzsi és Hanzel!

Hanzel

Hanzel egyike a legrégebbi menhelylakóknak, pontosan negyedik a menhely veteránjainak sorában. Nyolc évvel ezelőtt 8 kiskutya érkezett, akik egy kóbor kutyus kölykeiként jöttek a világra egy elhagyott házban. Hanzel a nyolc kicsi egyike, aki azóta is a menhelyen lakik. Érthetetlen, hogy miért... Kissé juhászkutya jellegű, aktív, sok mozgást kedvelő kutyus, aki minden emberrel nagyon barátságos, ideális társa lehetne bárkinek, aki tud vele eleget foglalkozni... 

Fruzsi

Aktív, sportos gazdi vagy? Szeretsz futni, kirándulni, túrázni? Fruzsi kutyus az ideális választás számodra! Fiatal, alig három-négy éves lányka, aki igencsak aktív, igényli a sok-sok sétát, fárasztást, foglalkozást, de ha ezeket megkapja, biztosan nagyon hűséges és szófogadó társa lesz gazdijának. Sajnos a cicákat nem szereti, velük nem tud együtt élni. Más kutyákkal domináns, de hasonló termetű fiúval valószínűleg jól kijönne.

Puding

Pudingnak igazi „fogadj örökbe” nézése van, de ennek ellenére még nem választotta ki őt senki... Már lassan két éve a menhely lakója. Hosszú ideig kóborolt a város utcáin, mielőtt sikerült őt befogni, de nehéz előélete ellenére rendkívül kedves, emberbarát kutyusnak ismerték meg. Körülbelül három-négy éves, ereje teljében van, aktív és rendkívül barátságos. Nagyobb kutyusokkal szoktatható, a kisebbeket nem igazán szereti, de igazából egyedüli családi kedvencnek ajánlják, ahol csak vele foglalkoznak.

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt kutyusokat – csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe őket, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában