Napi cukiság

2022.07.26. 11:05

Fotó: A gólyáknak tetszik az új gesztelyi körforgalom

Gőzerővel dolgoznak a 37-es főút négysávosításához tartozó, Gesztely és Hernádkak közötti körforgalom építésénél. A munkát kedd reggel négy gólya ellenőrizte és tetszett nekik.

ÉM

Mint korábban már beszámoltunk róla, a 37-es főút Gesztely és Szerencs közötti beruházásának kiinduló pontja a csomópont, ahol egy kétsávos, turbókörforgalom valósul meg. A régi körforgó körül egy másik út gyűrűt alakítottak ki, jelenleg ezen halad a forgalom, a körforgalmat pedig teljesen elbontották. Mostanra már a beton alap, sőt a legtöbb helyen a szegélykövezés is elkészült, így jól láthatóan kirajzolódik a leendő új csomópont.

Kedden reggel éppen nem folyt munka a területen, ezt használta ki négy gólya, akik komótosan körbesétálták az építési területet és elégedettségüknek nagy nyújtózásokkal és kelepeléssel adtak hangot. A reggeli forgalomban az autósok mosolyogva fogadták a látványt és többen le is fotózták a madarakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában