Beszélgetés és bemutató

2022.06.23. 15:54

„Szoktak félni a rendőrök?” – Krisztofer álma: Látogatás a Miskolci Rendőrkapitányságon

A 10 éves miskolci Krisztoferre, minden kérdésére választ kapott, amikor álma beteljesüléseként vendégül látta őt a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője.

Forrás: police.hu

Miskolczi István r. alezredes a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője a napokban levelet kapott egy 10 éves kisfiútól. A levél írója többek között elmesélte, hogy minden álma az, hogy rendőr lehessen, továbbá harmincnégy kérdésre várta a választ, például arra, hogy a rendőrök szoktak a félni? Krisztofer 2022. június 22-én megkapta a válaszokat, amikor a miskolci rendőrkapitány vendégül látta őt – számolt be a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján.

A Miskolci Rendőrkapitányságon folytatott beszélgetést, és bemutatót követően Krisztofer a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kiképző Központjában ismerkedett a lövészettel, illetve a rendőrkutyákat is meglátogatta. Ehhez kapcsolódóan kérdésként merült fel az is, hogy „a négylábú rendőrök is kaphatnak-e kitüntetést?” Igen, elismerést szoktak kapni, akár egy díszes nyakörv vagy kutyaeledel formájában.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság honlapja a címben feltett kérdésre a következő választ írta: Nem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában