Közösségi nap

2022.06.02. 16:00

Kulturális fesztivált tartanak Sátán

Hosszú idő után rendeznek ismét közösségi napot Sátán.

Marosréti Ervin

Forrás: MW

Fotó: Pusztai Sándor

Az elmúlt években ugyanis a pandémia okozta nehézségek miatt elmaradtak ezek a rendezvények, idén azonban már nincs akadálya annak, hogy összejöjjenek a falu és a környék lakosai. Szombaton tartják meg ugyanis a Bükki Hegyhát Kulturális Fesztivál és Kirakodó Vásárt, amelynek a Sátai Sport- és Szabadidő Központ ad majd otthont. 

A program délelőtt 9 órától főzőversennyel kezdődik, de a gyerekek számára sportversenyeket is tartanak, a kicsik pedig az ugrálóvárban és az óriáscsúszdán is szórakozhatnak. 

Napközben kézműves termékeket kóstolhatnak és vásárolhatnak meg az érdeklődők, készül majd derelye, túrós lepény és krumplilaska is. Június 3-án a szabadtéri színpadon 14 órakor kezdődik a program. A megnyitót követően egy kórustalálkozót tartanak, majd délután öttől az STKxDCK Produkciót nézhetik meg az érdeklődők. 19 órától Peter Srámek lép fel Sátán, a kulturális fesztivál pedig utcabállal zárul, ahol a Szivárvány zenekar szolgáltatja a talpalávalót. A rendezvényen egyébként Kriston László festőművész kiállítása is megtekinthető lesz.

(A borítóképen: Peter Srámek is fellép)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában