Gazdikereső

2022.06.13. 12:00

Gazdit keres Einstein, Nokedli és Viki

Ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) árva lakóiból mutatunk be hármat.

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890

Einstein gazdija halála után maradt árván. Nagyon kedves, barátságos kutyus, és még 5 éves sincs, megjelenése ellenére igazán fiatal. Kissé félénk, de hamar barátkozik, bújós, ragaszkodó kutyus, valaki biztosan nagyon jól járna vele! 

Nokedli egy igazi nyurga, nyakigláb, szeleburdi kutyus, akiben rengeteg szeretet és játékosság rejtőzik. Négyéves fiúcska, de viselkedése inkább egy kamaszra emlékeztet, végtelenül barátságos, lelkes és lendületes. Kíváncsi és nagyszájú, de még bőven tanítható korban van, biztosan nagy hasznára válna egy kis kutyaiskola is. Aktív gazdit keres, aki sok-sok mozgással tudja levezetni a benne lakozó energiát!

A jó öreg Viki még mindig keresi szerető gazdiját hátralévő éveire... Rendkívül barátságos, hálás és könnyen tanítható kutyus, aki még sok szép évet tudna biztosítani egy odaadó gazdi számára! Nyolcéves kora ellenére kifejezetten jó kondiban van, igényli a sok aktivitást és mozgatást.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában