Gazdikereső

2022.05.19. 18:00

Szerető gazdit keresünk szeretetéhes kutyusoknak!

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Atosz régi-új lakóink egyike... Hosszú évekkel ezelőtt, fiatal kutyusként fogadták örökbe, de idős gazdijának sajnos öregek otthonába kellett költöznie, ahová Atosz nem mehetett vele, így újra gondozásunkba került. A szerető otthonban eltöltött évek viselkedésén is meglátszanak, nyugodtabb természetű, könnyen kezelhető kutyus, biztosak vagyunk benne, hogy gondos gazdija volt. 

Fux legyengülten, sérülten hevert a 37-es út szélén, amikor kevesebb mint egy hónappal ezelőtt rátaláltak. Azóta viszont mintha kicserélték volna! Igencsak életerős, aktív kutyus, aki most már igazán készen áll arra, hogy az igazi rátaláljon! Mindenképp olyan gazdit szeretne, aki a sok-sok energiáját tudja kezelni, hiszen még alig múlt egyéves, és telis-tele van életkedvvel, kíváncsisággal!

Telnek-múlnak a hetek és hónapok, mialatt lassacskán Hernád állandó lakónkká vált. Már egy éve, hogy megérkezett a menhelyre, és azóta senki sem választotta ki magának, még csak nem is érdeklődtek iránta, kezdünk attól tartani, hogy azon lakóink közé fog tartozni, akiket senki nem vesz észre. Pedig nem egy problémás kutyus, kissé ugyan szeleburdi, de megfelelő mozgatás és foglalkozás mellett igazán könnyen kezelhető. Egyáltalán nem is idős, hiszen csak ötéves, még sok látni- és tanulnivaló áll előtte a megfelelő gazdi oldalán!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában